Tilmelding til minikonfirmand forår 2019

Minikonfirmander

Minikonfirmandundervisning er et frivilligt tilbud fra kirken til børn og deres forældre.

At være minikonfirmand handler om at lære Gud og kristendommen bedre at kende. Det foregår gennem en blanding af leg og læring. Pointen er, at det skal være både sjovt og lærerigt at være minikonfirmand.

Undervisningen foregår primært i konfirmandstuen i Bislev præstegård, men vi besøger også altid den kirke, som minikonfirmanderne hører til.

Hver gang får vi lidt at spise, og undervisningen byder altid på en slags aktivitet for minikonfirmanderne - en opgave, en leg, et løb eller en anden kreativ udfoldelse.

Det er gratis at gå til minikonfirmand, og man behøver ikke være døbt for at være med.

Det er heller ikke en forudsætning for senere at blive konfirmeret, at man har deltaget i minikonfirmandundervisningen.