Koret 'LandsbyGospel'

LandsbyGospel er Sebber-Bislev-Ejdrups fælles sognekor. Koret så første gang dagens lys den 9. april 2008. Der var fra starten god tilslutning, og i øjeblikket er der ca. 30 korister.

Koret synger især gospel, men ind imellem også anden rytmisk musik. Musikken er for det meste tre-stemmig - fordelt på sopran, alt og tenor.

LandsbyGospel øver onsdage kl. 19.00-21.00 i Bislev Aktivitetshus. Der optages nye medlemmer ved hver sæsonstart. Hver sæson medvirker koret i to-tre forskellige arrangementer i pastoratets kirker.

LandsbyGospel er åbent for alle, der har lyst til at synge gospel og rytmisk musik - også selv om man ikke bor i Sebber, Bislev og Ejdrup.

Det er ikke nødvendigt at kunne noder, og der er ingen optagelsesprøve. Det er gratis at synge i LandsbyGospel; til gengæld må man forvente, at koret lejlighedsvis medvirker i kirkerne.

Er der spørgsmål, er man velkommen til at kontakte korleder Carsten Ullits Mortensen på tlf. 25 14 39 97.